Brommerverzekering


Je hebt net met je gespaarde geld een brommer gekocht. Je maakt de blits op school of op het werk, maar je bent wel er bang dat er iets met je brommer zal gebeuren. Je kunt natuurlijk overwegen om je brommerverzekering, die in Nederland verplicht is, verder uit te breiden. Het geeft je een stukje meer zekerheid en je weet zeker dat je zelf niet voor eventuele kosten hoeft op te draaien. Een brommerverzekering vergelijken doe je gemakkelijk hieronder!

Brommerverzekering  vergelijken:

sc2vault-manual-hand-drawn-arrow-down (1)(Om een goede vergelijking te maken, hebben we bij alle verzekeraars een verzekering voor een Piaggio Zip (2T) uit 2013 als voorbeeld genomen.)

 

Unive_Logo_websiteUnive – €21,27 per maand

 

inshared_iconInshared – €25,10 per maand

 

Meeus – €26,41 per maand

 

Verzekeruzelf – €26,52 per maand

 

centraal_beheer_achmea2Centraal Beheer Achmea – €26,91 per maand

 

hema_logoHema – €32,51 per maand

 

(Bij een brommerverzekering vergelijken is het verstandig om ook zaken als dekking, eigen risico etc te bekijken  – deze kunnen per aanbieder verschillen)

scooters-3-585806-m Hoe gaat dit in zijn werk? Als het goed is ben je ieder geval al verzekerd, maar als dit nog niet zo is dan moet je dit eventjes goed door lezen. Je moet allereerst een geschikte brommerverzekering vinden. Via onze site kun je de verzekeraars met elkaar vergelijken en kom je tot de beste en zodoende ook goedkoopste brommerverzekering. Wanneer je de juiste keuze hebt gemaakt kun je de brommerverzekering op site van de verzekeraar afsluiten, dit is binnen enkele momenten geregeld!

Goedkope brommerverzekering

Waar moet je voor verzekeren? Een goedkope brommerverzekering of een uitgebreide dekking?
Allereerst natuurlijk dat je bij een ongeluk de schade van de ander kan terug betalen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een all-risk verzekering af te sluiten, zodat je ook je eigen schade dekt. Een ongeluk zal waarschijnlijk wel schade opleveren aan je eigen brommer, het ligt er daarbij een beetje aan hoe duur je brommer is. Een ander voertuig zal ook schade hebben en een brommerverzekering voor die schade is dan ook noodzakelijk. De goedkoopste brommerverzekering is een WA verzekering, die enkel schade van een ander dekt.

Brommerverzekering tegen diefstal

Je kunt ook nog een brommerverzekering afsluiten voor diefstal en schade. Een brommer is natuurlijk gemakkelijk achter in de auto te gooien en zo mee te nemen. En ook schade is snel gemaakt. Dat is al vervelend, maar het is helemaal vervelend om dan ook nog voor de kosten te moeten op draaien. Daarom is een uitgebreide brommerverzekering voor deze gevallen ook zeker aan te raden en helemaal als je op een plek met veel jongeren komt of als je van plan bent je brommer vaak in de binnenstad neer te zetten. Dit zijn risicoplekken waar een ongeluk in een klein hoekje zit.

Nu zou toch wel duidelijk moeten zijn dat een brommerverzekering zeker geen overbodig luxe is. Wel is een all-risk verzekering soms overdreven, doordat de schade aan je eigen brommer dikwijls meevalt. Wel is een schade en diefstal opties een aanrader. Een brommer is een gewild object, en je kunt er dus voor kiezen om diefstal op te nemen in de brommerverzekering.

Info
Datum
Onderwerp
Brommerverzekering
Beoordeling
51star1star1star1star1star