Meer mensen gaan overstappen naar andere zorgverzekering in 2015

Steeds meer mensen lijken jaarlijks over te stappen naar een andere zorgverzekering. Ook overstappen van zorgverzekering in 2015 is populair – er lijken zelfs meer overstappers dan ooit tevoren te gaan komen. Dat blijkt uit peilingen van verschillende verzekeraars.

Zorgverzekering premie 2015

De schattingen lopen uiteen van 10% tot 20%, maar het is wel duidelijk dat een groot deel van Nederland in 2015 gaat overstappen naar een andere zorgverzekering. Dat komt omdat steeds meer mensen de voordelen qua kosten hiervan weten – overstappen scheelt je meestal een flink bedrag op jaarbasis, en het is zo geregeld.
Op dit moment is de premie voor de zorgverzekering in 2015 nog niet bekend bij de verschillende verzekeraars, maar deze komen eraan. Zodra ze er zijn zullen ze ook te vinden zijn op onze website.

Overstappen zorgverzekering

Het overstappen naar een andere zorgverzekering is zeer gemakkelijk. Dit komt omdat de overheid deze vrijheid wil stimuleren; iedereen moet simpel een keuze kunnen maken, en er mogen geen lange contracten meer worden afgesloten. Overstappen is dus makkelijker dan je wellicht denkt. De meeste verzekeraars regelen het zelfs voor je!

Zorgverzekering 2015 vergelijken

Wanneer de premies bekend zijn voor de zorgverzekering 2015, zullen die op onze website worden doorgevoerd – dit gebeurt automatisch. Je kunt dus onze site in de gaten houden: zorgverzekering vergelijken