Oldtimerverzekering auto


Een oldtimer is enorm leuk als hobby. Maar het kan ook een dure hobby zijn, dat weet u als oldtimer-liefhebber maar al te goed. Daarom is goed om de kosten van uw oldtimer van dichtbij te bekijken en te zien op welke onderdelen u eventueel geld zou kunnen besparen. De oldtimerverzekering van uw auto is daarbij een logische stap – want wat betaalt u eigenlijk en hoeveel goedkoper kan dat?

Oldtimerverzekering auto

De verzekering van uw geliefde oldtimer kan (als u niet oppast) zo een paar tientjes per maand kosten. Tel daarbij het onderhoud op, en de eventuele stalling voor de koude maanden van het jaar, en u heeft een kostenpost die de hobby wat minder leuk maakt. Zeker wanneer u enkel op een zonnige zondag de oldtimer pakt om een rondje te rijden is het wel zo leuk als de kosten ook binnen de perken blijven. Besparen op een oldtimerverzekering auto is dan zeker welkom!

Oldtimerverzekering auto – besparen?

Maar hoe kun je dan besparen en wat is de goedkoopste oldtimerverzekering? Dat ligt uiteraard aan het type auto dat u rijdt, uw schadevrije jaren en het bouwjaar van de oldtimer. De beste manier om achter de kosten van de oldtimerverzekering te komen is door deze verzekeringen te vergelijken. Op onze website zijn we altijd bezig om de premies van de oldtimerverzekeringen in kaart te brengen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Benieuwd wat de goedkoopste oldtimerverzekering voor uw auto is? > Oldtimerverzekering vergelijken

 

Laatste nieuws over auto- en oldtimerverzekeringen:
Meer informatie over oldtimerverzekeringen: