Oldtimerverzekering motor vergelijken


Een oldtimerverzekering voor je motor afsluiten kan gemakkelijk online. Er zijn verzekeraars die specifiek naar deze groep motorrijders kijken, en hiervoor een passende verzekering aanbieden. Heb je een oldtimer motor waar je erg zuinig op bent en die je lekker hobbymatig rijdt in het weekend of op een zonnige dag? Dan is een oldtimerverzekering voor je motor een must – hoe vergelijk je deze verzekering?

Oldtimerverzekering motor vergelijken, hoe doe je dat?

Een oldtimerverzekering voor je motor vergelijken is niet makkelijk, omdat de aanbieders gering zijn. Maar gelukkig zijn er wel verzekeraars die dit soort geliefde motors willen verzekeren. De prijs voor zo’n oldtimerverzekering is afhankelijk van een aantal factoren, waarmee de verzekeraar kan bepalen of je echt een oldtimer hebt, en hoeveel kans/risico er is op schade of het betrokken raken bij een ongeluk met je oldtimer motor.

Oldtimerverzekering motor berekenen

Er wordt daarbij vooral gekeken naar het merk en model van je motor. Is dit een oldtimer? Zo ja, hoeveel kilometers per jaar rij je met je oldtimer motor? En hoe oud ben je zelf? Hierbij kun je de oldtimerverzekering voor jouw motor berekenen. De prijs zal flink schelen met een normale motorverzekering, dat is een ding dat vaststaat!

Laatste nieuws over auto- en oldtimerverzekeringen:
Meer informatie over oldtimerverzekeringen: