Oldtimerverzekering motor


Bij een oldtimer moeten de meeste mensen meteen aan zo’n mooie oude auto denken. Dat zijn uiteraard ook plaatjes van voertuigen. Maar er is veel meer op oldtimer gebied! Er rijden ook veel oldtimer motoren rond, en die zijn minstens zo mooi. Bij een verzekering is het net zo – er is niet enkel een oldtimerverzekering auto, maar ook voor motoren is er een speciale oldtimerverzekering.

Een oldtimerverzekering motor is een specifieke verzekering voor uw geliefde oldtimer motor. Deze gebruikt u hobbymatig, bijvoorbeeld in het weekend of tijdens de mooie dagen van het jaar. Betekent dus ook dat u een maximaal aantal kilometers per jaar rijdt met uw motor.

Motor als oldtimer verzekeren

Een oldtimer motor verzekeren is geen probleem. Er zitten meestal wel voorwaarden aan, zoals bijvoorbeeld die maximaal aantal kilometers – maar dan is jouw oldtimer ook perfect verzekerd voor eventuele schade en betrokkenheid bij een ongeluk. Natuurlijk hoop je dat het nooit zover komt, maar een oldtimerverzekering geeft je rust in het geval er wel iets mocht gebeuren.

Oldtimerverzekering berekenen

Een oldtimerverzekering motor berekenen doe je op basis van het merk en model van jouw motor. Daarnaast kies je voor een bepaalde dekking (zoals all risk of enkel WA) en het aantal kilometers dat je op jouw oldtimer motor gaat rijden.

Laatste nieuws over auto- en oldtimerverzekeringen:
Meer informatie over oldtimerverzekeringen: