Oldtimerverzekering vergelijken


In ons land moet elke auto die op de openbare weg rijdt verzekerd zijn. Dit is om te voorkomen dat iemand voor een enorme schadepost komt te staan na bijvoorbeeld een ongeluk. Voor iedere auto die in Nederland op weg is, is een verzekering nodig – van een gloednieuwe Ferrari tot een prachtige oude oldtimer. En heeft u nou zo’n ouderwets pareltje thuis staan, dan wilt u ongetwijfeld weten waar u deze het best en misschien ook wel het goedkoopst kan verzekeren. Een oldtimerverzekering vergelijken doet u gemakkelijk op onze website.

Oldtimerverzekering vergelijken:

sc2vault-manual-hand-drawn-arrow-down (1)Om tot een goede vergelijking te komen, hebben we als voorbeeld een VW Kever uit 1969 genomen voor iemand met 10 schadevrije jaren – daarvan kun je hieronder de prijzen vinden.

 

Verzekeruzelf – €4,30 per maand

 

Meeus – €5,52 per maand

 

Unive_Logo_website Univé€5,75 per maand (Model niet vindbaar? Kies ‘oldtimerverzekering’ in menu op website van Univé)

 

onna-onna Onna Onna€13,65 per maand

 

centraal_beheer_achmea2 Centraal Beheer Achmea€14,54 per maand

 

(Bij een oldtimerverzekering vergelijken is het verstandig om ook zaken als dekking, eigen risico etc te bekijken  – deze kunnen per aanbieder verschillen)

car-1210841-mEen oldtimerverzekering

Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een oldtimer gaat verzekeren. Vindt u bijvoorbeeld een goede service bij een grote verzekeraar belangrijk en bent u best bereid daar wat meer voor te betalen? Of kiest u liever voor een specialistische oldtimerverzekering die wellicht ook het goedkoopst is? We hebben hiernaast een voorbeeld vergelijking gemaakt, zodat u kunt zien wat de opties zijn.

Allrisk oldtimerverzekering

Of bent u op zoek naar een complete all-riskverzekering voor uw prachtige oldtimer? Hierbij bent u ervan verzekerd dat alle schade wordt vergoed, zelfs de kleine krasjes die u zelf veroorzaakt. Zo weet u zeker dat uw oldtimer in de staat blijft zoals hij nu is, wel zal een allrisk oldtimerverzekering hogere kosten met zich meebrengen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een goedkopere standaard oldtimerverzekering. Zeker wanneer u er niet zoveel op uittrekt met uw oldtimer is dit een zeer aantrekkelijke optie. Het bespaart u namelijk een hoop geld en u bent niet over-verzekerd. Een oldtimerverzekering vergelijken geeft u alle opties.

Waarom vergelijken?

Voordat u een verzekering afsluit een oldtimerverzekering vergelijken heeft een aantal voordelen. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan omdat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Ook kunt u een oldtimerverzekering kiezen op de punten die voor u speciaal van belang zijn. Op deze manier kijkt u alleen naar wat voor uzelf echt belangrijk is en zo vindt u altijd de verzekering voor uw oldtimer die echt bij u past. Zo hopen we dat minder mensen onnodig uitgebreid en duur verzekeren, dat is namelijk helemaal niet nodig!

Onafhankelijk een oldtimerverzekering vergelijken

We bieden u onafhankelijke informatie over verzekeringen waarmee we hopen dat u zelf de goede keuze kan maken. Ook op het gebied van autoverzekeringen en oldtimers zijn wij zeer ervaren en gespecialiseerd. Ons doel is altijd dat u de juiste kueze kunt maken, voor welke verzekering dan ook. Wij doen er alles aan om u te bieden wat u nodig heeft om gemakkelijk de goedkoopste oldtimerverzekering te vinden die aan uw eisen voldoet. Het verzekeren van die prachtige oldtimer hoeft namelijk niet zo  duur te zijn als u misschien denkt. We wensen u alvast heel veel plezier met het maken van de juiste keuze!

Laatste nieuws over auto- en oldtimerverzekeringen:

Info
Datum
Onderwerp
Oldtimerverzekering
Beoordeling
51star1star1star1star1star