Overstappen ziektekostenverzekering 2015? Lees hier hoe.

Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw eraan komen – maar ook de mogelijkheid om het overstappen naar een andere ziektekostenverzekering in 2015 te overwegen. Mooie tijden dus! Sommige mensen denken dat het overstappen een lastig verhaal is, maar het is een stuk makkelijker dan je wellicht denkt. En het kiezen van een andere zorgverzekering kan je de nodige besparingen opleveren!

Overstappen zorgverzekering 2015 is makkelijk

Zoals we al schreven is overstappen naar een andere zorgverzekering in 2015 helemaal niet moeilijk. Ieder jaar heb je de mogelijkheid om de ziektekostenverzekering op te zeggen, en een nieuwe af te sluiten. Wanneer overstappen? Dat werkt zo; aan het einde van november (heel snel dus!) ontvang je van je huidige verzekeraar een overzicht van je zorgverzekering en de nieuwe polisvoorwaarden. Je hebt dan tot 1 januari 2015 de tijd om je verzekering (vaak schriftelijk) op te zeggen. Daarna kun je direct een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Maar meestal is het nog makkelijker!

Zelf opzeggen of laten doen?

Veel verzekeraars bieden namelijk de mogelijkheid om de ziektekostenverzekering 2015 voor jou af te sluiten terwijl zij jouw huidige voor je opzeggen. In dat geval hoef je dus zelf helemaal niets meer te doen! Via onze website kun je gemakkelijk een zorgverzekering vergelijken om de beste opties op een rijtje te krijgen; kies bijvoorbeeld de aanvullende verzekeringen die je denkt nodig te hebben en kies een eigen risico – dan rollen de verschillende zorgverzekeringen er direct uit.

Wees zeker van je keuze en vergelijk!

Overstappen is dus helemaal niet moeilijk! Gebruik onze website om de ziektekostenverzekering te vinden die bij jou past.
We helpen je graag met de zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2015. Veel succes met het maken van de juiste keuze!